marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei, acuma pe bune: ce ați zice de niște alegeri anticipate?

  de E. Nola | 17 octombrie 2019, 11:07 AM | Pola Zilei

  0

  (foto: Mediafax / Bogdan Iordache)

  În timp ce pe aici pe la noi fostul primar, mereu pe drumuri între Bruxelles și Arad cu scurte ieșiri în decor, ne arată că Volkswagenu’ s-ar întoarce la Arad dacă doamna prefect s-ar duce înapoi la Primărie, pe plan național treaba e și mai complicată.

  Acuma e drept că prin Ludovic Orban vom avea un prim-ministru despre care habar nu avem cu ce se mănâncă, însă susținerea Guvernului încropit de domnia sa atârnă de nenumărate fire de ață, aidoma unor păpuși din alea pe care le mai puteți vedea din când în când, împreună cu junioru’ sau junioara, la Teatrul de Marionete.

  Proiectul de lege al USR-ului privind alegerea primarilor în două ture tocmai a fost respins en block si en detail, candidatul lor la prezidențiale este atacat furibund, UDMR vrea și nu poate sau poate dar nu vrea, fără să mai vorbim de Ponta și Băsescu cel din spatele lui Tomac – Doamne, sper că nu i-am greșit numele! – cei care de când se știu pescuiesc doar în ape tulburi.

  Johannis zice că asta ar fi soluția, dar nu se poate pentru că este riscul ca Viorica din Videle să iasă la pensie ca prim-ministru, USR zice că indiferent de orice, asta ar fi soluția, noi nu mai știm ce să zicem, va întrebăm de aceea, stimații noștri mult mai limpezi ca ai lor, dumneavoastră ce mai ziceți?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce ați zice de niște alegeri anticipate?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.