duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce ați face prima dată dacă ați ajunge primarul Aradului?

  de E. Nola | 18 mai 2024, 10:02 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  9

  (foto: Michael Iovin)

  Având în vedere și luând în considerare că suntem în plină campanie electorală, venim cu una care să nu deranjeze nici în stânga care nu există, nici în dreapta unde se înghesuie toți ai noștri mai bravi ca bradul, dar să fie în același timp ceva care poate prinde fantezia și imaginația electoratului arădean aflat într-un weekend perpetuu.

  Vă dați seama cum e să vă imaginați pentru o clipă primar ales al Aradului, al orașului pe care îl considerați din fragedă pruncie al Dumneavoastră și pe care îl vedeți acum, de ani buni, pe panta descendentă a nepriceperii și corupției

  Ce ați face atunci Dumneavoastră, având în vedere că de treizeci de ani sunteți servit cu gogoși și vorbe goale, ajunge să vă uitați și acum la cei aflați în campanie ca să vă dați seama ce vi se arată pentru următorii ani dacă aceștia vor fi aleși. Mai precis, realeși. Sigur, sunt diferențe între ei, dar nu de natură să schimbe mersul lucrurilor.

  Și atunci, ia vedeți, având în vedere cele zise și arătate, ce ați face Dumneavoastră dacă ați ajunge primar? Care ar fi măsurile pe care le considerați necesare din prima? Noi vă oferim câteva variante, la comentarii vă așteptăm și cu altele. Nu de alta, dar nici noi nu suntem atotștiutori și omnipotenți, chiar dacă față de ei am avea niște idei cât de cât.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce ați face prima dată dacă ați ajunge primarul Aradului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mă așteptăm la altă pola azi ceva de genul: Ce să mai scufundam în piațu mare?
   1. Piramida faraonului virtuală din Avram Iancu
   2. Patinoarul acoperit de pe Faleza Mureșului
   3.Pasajul subteran de la Podgoria
   4. Primăria, Teatrul și Cetatea
   5.Tehnodomus,Pro Arhitectura și PNL Arad
   6.Pistele de biciclete și CET-ul nou
   7.Tupeul lui Bibart
   8. Parcările subterane de pe hârtie din centru
   9.Stadionul UTA baza sportiva de pe câmpul Liniștii și conturile lui Meszar
   10. Lacul de la Pădurice

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Si dreptate @ Mircea: în loc de fanteziile astea, ne-am multumi cu:
   .
   – carosabile ÎNTREȚINUTE PERMANENT, nu.pline de gropi, nu distruse regulat de furnizorii de utilități și reparate într-o imensă bătaie de joc;
   .
   – cu totuare DIN PAVELE PUSE CORECT după intervenții, nu „aruncate cu furca” ! Mi-e groază în ce hal va arăta Centrul, cu trotuarele astea de granit (pe care SE VEDE ORICE IMPERFECȚIUNE !!!), când cei care au reparat pe cele vechi, n-au fost înstare să pună niște amârâte de pavele , corect la loc, oare câți vor avea meșteri „specialiști în dsle de granit” ?
   .
   – legea să fie pt toți la fel, în municipiu, să nu mai fim „cetățeni privilegiați” și „prostimea”, în care ACELEAȘI REGULI ȘI LEGI se aplică DISCREȚIONAR, în funcție interese și relații;
   .
   – o bună parte din angajații Prumăriei să aibă „biroul pe teren”, să urmărească, să verifice, să se se intereseze și SĂ CAUTE REZOLVARE pt problemele orașului și ale locuitorilor săi;
   .
   – bunurile orașului să nu mai fie „furate cu acte” și donate unui GRUP RESTRÂNS ȘI PRIVLEGIAT de cetățeni, în funcție de interesele „celor din vârf”;
   .
   – să nu ne mai fie „băgate pe gât” Proiecte pe care NU LE DOREȘTE NIMENI, decât camarila și fanteziile celor „de la butoane”.
   .Sa nu mai fim ca în bancul în care „un tânăr trage de o bâtrână ca s-o treacă strada, iar bătrâna nu vrea, pt că nu are treabă pe partea cealaltă!”.
   .
   – decât câteva proiecte „faraonice” inutile, prost făcute și de durată infinită, mai bine mici proiecte „MULTE ȘI MĂRUNTE”, practice, eficiente, rapid executate, cu impact major la necesitățile orașului și ale cetățenilor, chiar dacă nu atât de spectaculoase ca trotuare de granit, piață placată și fântâni fițoase , dar inutile, pod hobanat cu O SINGURĂ BANDĂ pe sens, drept „ca pișatul boului”, tramvaie noi dar calea de rulare neîntreținută serios și neinlocuită de zeci de ani, decât pe f. puține porțiuni (încă folosim nelipsitul levier inclusiv la macazele noi !!!) , etc.
   .
   Deci, da @Mircea, NU DE FANTEZII avem nevoie ci de …. NORMALITATE !!!
   Atât.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.