Plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare poate fi făcută și online

  de Special Arad | 8 aprilie 2020, 1:10 PM | Naţional

  0

  Comunicat. Poliția Română anunță că plata amenzilor pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare poate fi făcută și online, pe site-ul ghișeul.ro.

  Cum se procedează. Mai întâi trebuie să intri pe https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi/amenzi-anaf ,după care completezi formularul online cu datele solicitate, iar apoi poți efectua plata cu cardul, în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  Pe această cale, Poliția Română țină să mulțumească Agenției Naționale de Administrare Fiscală pentru colaborare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.