Piețele agroalimentare din Arad, dezinfectate ca măsură de protecție împotriva răspândirii coronavirusului

  de Special Arad | 10 aprilie 2020, 1:47 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Primăria municipiului Arad anunță că în această perioadă continuă acțiunea de a dezinfecta străzile și trotuarele orașului, în zonele cunoscute ca fiind intens circulate. La ora actuală, acțiunea a ajuns în zonele piețelor agroalimentare.

  „Continuăm lucrările de dezinfecție în locurile cele mai aglomerate, între care și piețele de legume-fructe. Sunt locurile frecventate de mulți oameni, mai ales acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, așa că acțiunea este cât se poate de necesară ca o măsură de prevenție!”, spune primarul Călin Bibarț.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.