Pianistul orădean Thurzó Zoltán s-a oprit din cântat. Nu a reușit să doboare recordul mondial

  de Special Arad | 4 December 2021, 2:38 PM | Cultură | Regional

  0

  Tentativa pianistului orădean Thurzó Zoltán de doborâre a recordului mondial al celui mai lung concert-maraton de cântat la pian a eșuat din motive medicale. „Vă anunț cu regret, cã din motive medicale a trebuit sã renunț la doborârea recordului. Mullțumesc pentru susținere şi pentru toate gândurile pozitive!, este mesajul postat vineri seara de Thurzó Zoltán pe pagina de facebook. Conform bihon.ro, concertul a debutat în 30 noiembrie la ora 8:00 și în plan era să dureze până duminică 5 decembrie, ora 23:00. Conform fotografiei postate, cronometrul s-a oprit la 77 de ore, 40 de minute și 43 de secunde. Recordul aparține unui artist din India care a cântat 127 de ore, 8 minute şi 38 de secunde

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.