Pianista Alexandra Dariescu a cântat la aniversarea a 150 de ani de existență a Royal Albert Hall

  de Special Arad | 25 septembrie 2021, 9:22 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Alexandra Dariescu și Damon Gupton/ foto: Alexandra Dariesc (Facebook)

  Pianista Alexandra Dariescu, unul dintre cei mai apreciați artiști români peste hotare, a susținut un concert pe scena Royal Albert Hall, la Londra, evenimentul fiind parte din sezonul 150 de ani de Royal Albert Hall.

  Alexandra Dariescu a fost interpretat Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră al lui Sergei Rachmaninoff, alături de Chineke Foundation și de dirijorul și actorul american Damon Gupton, informeză culturaladuba.ro.

  Prestația a fost aplaudă în picioare minute în șir.

  “Din asta sunt făcute visurile. Muncește mult, nu renunța niciodată și asumă-ți riscurile! A fost o noapte extraordinară! Aceasta a fost a 4-a mea reprezentație în această faimoasă sală, fiind prima femeie din România care a cântat vreodată la Royal Albert Hall”, a scris artista pe pagina sa de facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.