miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pianista Alexandra Dariescu a cântat la aniversarea a 150 de ani de existență a Royal Albert Hall

  de Special Arad | 25 septembrie 2021, 9:22 AM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Alexandra Dariescu și Damon Gupton/ foto: Alexandra Dariesc (Facebook)

  Pianista Alexandra Dariescu, unul dintre cei mai apreciați artiști români peste hotare, a susținut un concert pe scena Royal Albert Hall, la Londra, evenimentul fiind parte din sezonul 150 de ani de Royal Albert Hall.

  Alexandra Dariescu a fost interpretat Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră al lui Sergei Rachmaninoff, alături de Chineke Foundation și de dirijorul și actorul american Damon Gupton, informeză culturaladuba.ro.

  Prestația a fost aplaudă în picioare minute în șir.

  “Din asta sunt făcute visurile. Muncește mult, nu renunța niciodată și asumă-ți riscurile! A fost o noapte extraordinară! Aceasta a fost a 4-a mea reprezentație în această faimoasă sală, fiind prima femeie din România care a cântat vreodată la Royal Albert Hall”, a scris artista pe pagina sa de facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.