Pesta Porcină Africană, confirmată la Zădăreni! Anunțul Primăriei

  de Mihai Todoca | 2 august 2019, 11:23 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un anunț al Primăriei Zădăreni atenționează locuitorii că s-a descpoerit un caz de pestă porcină africană:

  „Primăria Comunei Zădăreni, vă aduce la cunoștință faptul că pe raza Comunei Zădăreni, a fost indentificat un caz de Pestă Porcină Africană. Pe durata verificărilor efectuate de personalul DSVSA și al instituțiilor abilitate vă solicităm să colaborați cu aceștia. Totodată vă anunțăm să nu intrați în panică, deoarece se ridică doar porcii infectați cu Pestă Porcină Africană. Vă mulțumim!”

  Deși în urmă cu câteva luni pesta porcină a fost eradicată , conform declarațiilor oficialităților, de pe raza județului Arad, iată că la puțin timp după ce o altă localitate a anunțat prezența pestei porcine, mai exact în Sânpetru German, boala și-a refăcut apariția la 15 de Sânpetru German, în Zădăreni.

  Citește și :Pesta porcină revine în județul Arad și bagă spaima în cetățeni. Câteva animale au fost deja sacrificate de autorități

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.