Spectacolul de teatru „Totul despre femei”, de Zilele Aradului, în Parcul Eminescu

  de Special Arad | 23 August 2022, 10:51 PM | Cultură

  0

  „Totul despre femei”, unul dintre cele mai longevive și îndrăgite spectacole ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici” revine în fața publicului la ceas de sărbătoare, de Zilele Aradului. Actrițele Angela Petrean Varjasi, Mariana Tofan și Roxana Sabău, protagonistele spectacolului de Miro Gavran (regia: Felix Crainicu) vor urca pe scena din Parcul „Mihai Eminescu” miercuri seara, 24 august, de la ora 20:30.

  „Fiecare actriță interpretează cinci roluri diferite. Piesa are o structura inedită, în cadrul căreia cinci povești de viață – toate despre femei – alternează și interacționează. O poveste este despre două surori care au întrerupt orice legătură din cauza unui bărbat pe care amândouă l-au iubit. Cea de-a doua poveste este despre alte două femei extrem de apropiate. Asta până în momentul în care în relația lor intervine o criză, din cauza unei a treia femei. Apoi mai este povestea unor secretare care lucrează la aceeași firmă, cea a trei fetițe care merg împreună la aceeași grădiniță și povestea a trei bătrâne din același azil”, spun creatorii spectacolului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.