sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pesedistul Șchiau – sufleurul sufleurului lui Ponta de la România TV

  de Special Arad | 9 aprilie 2014, 5:32 PM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  Acre mai sunt gurile astea! Ne spun că, de o bună perioadă de timp – exclus ziua când a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate, atunci când nu și-a putut reveni din… șoc vreo două zile –, deputatul Ioan Șchiau îi „pictează” pe colegii săi de la PSD Arad. Nu pe oricine, ci pe președintele Căprar și pe președintele mai mic (organizația municipală –n.red.) Măduța. Cică o face aprig, o face continuu, o face în fața și către patronul România TV, Sebastian Ghiță, la birturile din Capitală, în speranța că acesta doar-doar i-o șopti prietenului Ponta ceva din ce aude la masă.
  Să deducem de-aici că Șchiau bănuiește că Măduța & Căprar sunt cei care „l-au dat în gât” la ANI și astfel se răzbună unde poate și el, că le subminează acestora autoritatea în vederea îndeplinirii unui plan mai măreț sau că, pur și simplu, lui Ionică îi place să se știe sămânța oricărui scandal care se poate fuma ori falimenta?… că la asta are ceva vechime.

  Chiar nu știm cât de serioase sunt zvonurile că, în cazul în care pesedeul lui Căprar (sau al lui Măduța?) nu obține 30-35 la sută la europarlamentare, primul zboară din funcție! Însă, un sâmbure de adevăr tot există – susțin unii. În ceea ce-l privește pe cel de-al doilea… Luigi zboară dacă bârfele lui Șchiau ajung unde trebuie…  și dacă pe Ponta îl interesează măcar puțin despre voturile de la Arad…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Lasa mai sheau nu mai te agita ca sunt altii platiti . Vezi ca te cauta unii de pe la deva . Nu ma nu aia a cui erau cosonii. Aia de iti faceai poze cu muschii lor. Am auzit ca o valabil iar anuntul terifiant”Vine Berbeceanu” asa stai tranchilo p aci pa la noi ca aci nu I deranj. Inca

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.