miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Dar președinte de județ, cine va fi, cine să fie?

  de E. Nola | 4 iulie 2020, 1:30 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Având în vedere succesul fulminant al celor două chestionare ale noastre (Pola Zilei: Începe. Pe cine ați vota mâine primar al Aradului? și Pola Zilei: Candidații virtuali la primăria Aradului. Cine și de ce?) cu privire la chestiunea arzătoare cine ar fi, în opinia arădeanului liniștit, cel mai adecvat primar din toamnă, continuăm întrebările.

  Mai nou nici să fii președinte de Consiliu Județean nu este de ici, de colo.

  Bani gârlă, proiecte cum te taie capul, în fond ești un fel de trezorier al județului, nemaivorbind de ciubucul obligatoriu în astfel de situații.

  Un fel de secretar județean sau șef de sală, depinde de unde privești lucrurile.

  Cu toate acestea în fața ochilor, sondăm de aceea conștientul arădeanului, chiar dacă el în weekend e mai mult decât subconștient, și mult mai subconștient decât ai lor.

  Dar poate că totuși, cum spunea un amic de la liceu, când proful îl ruga să se ducă cu carnetul de note la catedră să-i treacă nota patru, poate e rost aici de ceva nou, nemaivăzut, sau toate sunt vechi, precum geaca de piele de la ocico…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Dar președinte de județ, cine va fi, cine să fie?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.