vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Percheziţii de amploare ale DGA. 25 de poliţişti, suspectaţi de corupţie!

  de Special Arad | 19 mai 2021, 9:19 AM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Procrurorii PT Sibiu şi poliţiştii DGA fac percheziţii de amploare miercuri dimineaţă, într-un dosar care vizează 25 de poliţişti suspectaţi de fapte de corupţie.

  Miercuri, 19 mai 2021, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Structura Centrală și Serviciile Județene Anticorupție Sibiu, Alba, Brașov și Cluj, pun in executare 17 mandate de percheziție domiciliară pentru probarea unor infracțiuni de corupție într-o cauză penală în care sunt suspectați 25 agenți de poliție din cadrul I.P.J. Sibiu.

  Totodată, sunt puse în executare 33 de mandate de aducere și 3 ordonanțe de predare înscrisuri și medii de stocare.

  În cauză se beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Direcției Generale de Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit stiripesurse.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.