Pecica, Frumușeni și Cărand au intrat din nou în scenariul galben, iar Nădlac, Pleșcuța, Șiștarovăț și Șofronea se află în cel roșu

  de Special Arad | 23 februarie 2021, 5:15 PM | Știri Arad

  0

  Periodic se fac noi calcule privind fiecare oraș și comună din județ pentru a vedea exact în ce scenariu se încadrează. Astfel, în ultima perioadă incidența cazurilor din Arad a arătat o ușoară creștere, însă pentru moment ne aflăm tot în scenariul galben. Cât despre celelalte unități administrativ-teritoriale, în ultimele zile s-a constatat că, față de situația înregistrată la data ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad, 19.02.2021, la data prezentei hotărâri, a fost depășită incidența de 1,5 cazuri la 1000 de locuitori, fără a depăși incidența de 3 cazuri/1000 de locuitori: Pecica, Cărand, Frumușeni.

  De asemenea, a fost depășită incidența de 3 cazuri/1000 de locuitori în Pleșcuța.

  În final, față de situația înregistrată la data de 09.02.2021, în Vladimirescu, la data prezentei hotărâri, incidența cazurilor s-a menținut între 1,5-3 la 1000 de locuitori.

  TABELUL DE MAI JOS ARATĂ SCENARIUL ÎN CARE SE ÎNCADREAZĂ FIECARE UNITATE ADMINISTRATIV-TERITORIALĂ

  View Fullscreen

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.