Patru militari români au fost răniți în Afganistan în urma unei explozii

  de Special Arad | 14 aprilie 2019, 12:04 PM | Internaţional

  0

  (foto: MApN / Facebook)

  Patru militari români au fost răniţi în Afganistan, după ce insurgenţii au detonat un dispozitiv exploziv improvizat. Soldaţii, aflaţi în misiune în Provincia Kandahar, au fost atacaţi apoi cu armament de infanterie, informează Digi24.ro.

  S-a întâmplat sâmbătă dimineață, în provincia Kandahar, când o coloană de vehicule blindate MRAP (Mine Resistant Ambush Protected – vehicule rezistente la exploziile minelor și protejate împotriva ambuscadelor) operate de militarii Batalionului 300 Protecția Forței „Sfântul Andrei” a fost atacată cu un dispozitiv exploziv improvizat, urmat de un atac cu armament ușor de infanterie, potrivit unui comunicat al MApN.

  Cei patru militari răniți au fost duși la spitalul militar al Bazei Aeriene Kandahar. Toți sunt conștienți și în stare stabilă.

  Doi dintre ei cu fracturi în zona membrelor inferioare, unul are traumatism cranian închis și cel de al patrulea are fractură toracală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.