marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patronul AERIS, Flavius Barath, din nou în fața judecătorilor, pentru evaziune fiscală! Alături de el, alți doi arădeni…

  de Alin Olteanu | 8 martie 2016, 7:52 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, prin rechizitoriul din data 02.03.2016, au dispus trimiterea în judecată  a  inculpaţilor Flavius Barath (Patronul AERIS), Todea Ciprian evziune fiscală şi Moroşteş Vasile complicitate evaziune fiscală.

  Din  probatoriul  administrat în cauză  a rezultat că inculpatul Barath Flaviu Eugen (condamnat la ani grei de închisoare într-un dosar „pentru constituire de grup infracțional organizat – vezi AICI”), în perioada 01.12.2011 – 31.12.2011,  a înregistrat în contabilitatea  unei societăţii comerciale şi a declarat organelor fiscale operaţiuni comerciale nereale, consemnate în facturi fiscale fictive, în scopul deducerii ilegale de TVA, cauzând la bugetul de stat un prejudiciu total în valoare de 25.160 lei, inculpatul Todea Ciprian, în perioada 11.10.2011 – 30.12.2011, a înregistrat în contabilitatea unei societăţii comerciale şi a declarat organelor fiscale operaţiuni comerciale nereale, consemnate în facturi fiscale fictive, în scopul deducerii ilegale de TVA, cauzând la bugetul de stat un prejudiciu total în valoare de 22.955 lei, inculpatul Moroşteş Vasile Iustin, în perioada iunie 2011-martie 2012 a emis mai multe facturi fictive către un număr de şase societăţi comerciale, pentru a le ajuta să-şi creeze artificial cheltuieli şi TVA deductibile, în vederea sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale datorate la bugetul de stat

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Arad.

  VEZI și

  „Rețeaua Aeris” – fotografii cu „boschetari de bancă”, exclusiv pe Special Arad (I)

  Dosarul evazioniștilor de la AERIS – vezi RECHIZITORIUL complet!

  Tupeu de țepar: Flaviu Barath, inițiatorul grupului infracțional AERIS, și-a schimbat lookul și recidivează în timpul procesului!

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.