Parlamentul britanic a votat amânarea Brexitului

  de - | 14 martie 2019, 9:55 PM | Internaţional

  0

  (foto: iamexpat.nl)

  Camera Comunelor s-a pronunţat joi seara împotriva organizării unui nou referendum privind Brexitul, cel puţin pentru moment, relatează The Associated Press, citat de News.ro. Pe de altă parte, parlamentarii au votat pentru amânarea ieșirii Regatului Unit din UE, informează Digi24

  Au fost 412 voturi pentru amânare și 202 împotrivă. Astfel, ieșirea Marii Britanie din UE ar putea fi amânată pentru 30 iunie.

  Solicitarea va fi transmisă Uniunii Europene, care urmează să ia o decizie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.