luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PAMFLEȚI: Dimploma „divorțul anului” se acordă, la mare concurență, sau lui Doru Căprar, sau lui Gheorghe Falcă

  de Special Arad | 29 decembrie 2016, 11:15 PM | Pamflet

  0

  Ce să-i lege pe cei doi politicieni încât să primească dimploma la concurență? Diplomele, nu! Interesele, nu? Banii… poate da, poate nu… Doctrinele, nu… dar oricum nu contează! Dar ce-i leagă pe cei doi așa… pe ultima sută de metri? Nu, nu Fifor îi leagă! Asta pentru că pentru unul e mumă, pentru celălalt ciumă! Altceva… mult mai profund: dimploma „divorțul anului” îi leagă. Și deși nu este o problemă care trebuie dezbătută în mod obligatoriu în public, ea trebuie amintită mai ales pentru că cele două personaje din imagine și din titlu se pretind reprezentanți majoritari ai noștri, ai arădenilor. Și-atunci de ce să nu spunem că au (avut) probleme conjugale? Iacă o spunem și pe asta ca să fim corecți, ca întotdeauna, cu cititorii!

  După alegerile locale, Ela Falcă a băgat divorț și toată populația aștepta cu sufletul la gură (fiind proces public) să afle cum se împart banii! Și, mai ales, despre câți bani, cu exactitate, s-ar da de-o parte și de alta! Nu am reușit să aflăm pentru că, mai mult ca sigur, prinzându-se că pe noi asta ne interesează, în exclusivitate!, nu sentimentele care mai sunt sau nu între soții Falcă, Ela și-a retras plângerea și… punct. Sunt împreună… cu siguranță în afaceri, dar despre altele… nu putem spune că sunt! Nici nu știm dacă mai există cuvântul „Laura” în aer în diminețile cu cafeluță… sau în declarații notariale.

  În același timp, deși nu știm cu exactitate când și unde (că în fața judecătorului nu a fost), am aflat în urmă cu câteva zile că (și) deputatul Dorel Căprar și-a luat la revedere de la căsătoria sa, a doua, și e singur. Cât de singur nu băgăm mâna în foc… pentru că e băiat de băiat și are „tragere” spre sexul frumos. Și mai mult… e deputat și în acte și în bani. De consolat… s-a consolat și Doreluț cu câte ceva… dar cel mai important pentru el (astfel credem că și-a salvat cariera!) e că l-a transferat la PSD Arad pe Mihai Fifor și l-a lăsat pe acesta să fie „cocoș” în familie și să-l bată pe Falcă în … ouă și strategie! Și am înțeles cu nu numai acolo, că cică (și) senatorul are șarmul lui Richard Gere, și lipici la sexul frumos, mai ceva cum are Falcă șarmul lui Charlize Theron după ce și-a făcut operație estetică și și-a lăsat barbă!

  Așadar, hotărâți dumneavoastră, judecătorii adevărați, cititorii, unde merge Dimploma „Divorțul Anului”: la Falcă sau la Căprar? Sau la ambii?

  dimploma-divortul-anului

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.