Pădureanu e istorie… Serviciul „Doi și-un sfert” Arad are șef nou

  de Special Arad | 24 mai 2016, 8:22 AM | Culise | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Știri Arad. Departamentul de Informație și Protecție Internă – serviciul Arad, structură mai cunoscută sub numele „Doi și-un sfert” și care își desfășoară activitatea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, are de câteva zile, șef nou, acesta înlocuindu-l pe Petru Pădureanu, ieșit la pensie și intrat în politică.

  Înlocuitorul lui Pădureanu este un ofițer în cadrul Serviciului Teritorial Arad, și îl numim aici pe Lucian Bătăneanț, în vârstă de 43 de ani, acesta fiind până nu demult „adjunct” la comandă în cadrul unității din Arad.

  Numirea lui Bătăneanț este cu împuternicire pentru șase luni.

  Citește și: Surpriza surprizelor politice! Fost șef de serviciu secret – candidat pe lista PSD Arad la Consiliul Județean!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.