vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Oribil! Cristina a fost ucisă cu bestialitate de Ionuț, cel care trebuia să-i devină soț (FOTO)

  de Special Arad | 12 decembrie 2016, 5:58 PM | Naţional

  0

  O tânără din oraşul Scorniceşti a fost ucisă cu bestialitate de iubitul ei, duminică seara, după care a fost aruncată într-o pădure. După crimă, autorul a fugit cu autoturismul. El a fost prins şi încătuşat de poliţişti într-un hotel din Piteşti.

  Potrivit surselor judiciare, după ce a comis crima, făptaşul, Bogdan Ionuţ Frâncu, de 34 de ani,  din Piteşti, şi-a sunat sora şi i-a spus că şi-a ucis iubita, Cristina Marin, de 30 de ani, dar şi că are de gând să îşi pună şi el capăt vieţii. La rândul ei, sora criminalului a sunat-o pe sora victimei ca să îi dea groaznica ştire. Abia aceasta din urmă a apelat Poliţia şi, agitată, a povestit totul.

  Oamenii legii l-au găsit pe criminal într-un hotel din Piteşti. L-au încătuşat pe suspect, apoi au găsit în maşina cu care fugise şi arma crimei, un cuţit. Bărbatul şi-a recunoscut fapta, după care i-a condus pe poliţişti la locul unde a aruncat trupul iubitei, într-un lăstăriş de pe raza localităţii Optaşi.

  criminal-cu-iubita1

  FOTO: Cristina și Ionuț

  „În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima R.A.M.(fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza orașului Scorniceşti, sat Bălţaţi, jud.Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

  Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat că mobilul crimei, după cum s-a stabilit în cursul anchetei, l-a constituit răzbunarea, tânărul fiind furios pentru că tânăra rupsese relaţia. Acesta a omorât-o cu o violenţă deosebită, aplicându-i cel puţin 11 lovituri de cuţit. Mai mult, după primele lovituri, observând că încă mai trăieşte, s-a întors şi i-a mai aplicat altele, pentru a se asigura că o lasă fără suflare. După ce a comis crima a făcut fotografiile care au ajuns, în cele din urmă, şi la familia victimei.

  În luna octombrie, Cristina anunța pe Facebook că s-a logodit, iar prietenele îi scriau comentarii de genul: „bat clopote de nuntă..”

  logodit

  „Ai fost ucisă de omul pe care îl considerai viitorul tău soţ”, scrie pe pagina de Facebook a victimei unde au început să curgă postările prietenilor, unii dintre ei comuni. Conform acestora, criminalul avea un loc important în viaţa fetei, cei doi plănuind să se căsătorească.

  „Odihneste-te in pace inger bland,ai fost ucisa de omul pe care eu il consideram prieten,iar tu il considerai viitorul tau sot, nu am cuvinte sa descriu aceasta tragedie…..iti doresc odihna vesnica, iar lui ……“, postează un prieten comun al celor doi.

  SURSA: olt-alert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.