joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bătut cu bestialitate, în plină zi, pentru că i-a înmânat o citație unui rău-platnic căruia urma să i se taie curentul (VIDEO)

  de - | 25 august 2020, 12:56 PM | Naţional

  4

  Un eveniment de o brutalitate ieșită din comun a avut loc în scara unui bloc din cartierul clujean Mănăștur. Un bătrânel de peste 70 de ani, care își rutunjea veniturile livrând facturi și plicuri a fost bătut cu bestialitate de către un individ furios căruia nu i-a păsat că îi putea ucide.

  În imagini obținute în exclusivitate de către cotidianul Bună Ziua Cluj se poate vede cu ușurință modul în care un bătrânel, despre care ulterior am aflat că este în vârstă de peste 70 de ani, este lovit cu bestialitate de către locatarul unui bloc din cartierul clujean Mănăștur.

  Din câte se pare, motivul agresiunii este a fost unul absolut banal. Mai exact, agresorul a fost revoltat de faptul că poștașul în cauză i-a înmânat o citație de întrerupere a curentului electric pentru neplată.

  Furios din cauza citației, agresorul s-a năpustit asupra pensionarului care nu avea nicio vină și l-a lovit cu pumnii și picioarele până acesta a căzut jos.

  Vezi video mai jos

  Alte detalii pot fi citite cu click pe bzc.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.