Update Orbit de gelozie, și-a omorât iubita pe stradă, după care a fugit! Acum este dat în urmărire generală

  de Special Arad | 24 August 2020, 12:17 PM | Naţional

  0

  (foto: Ziarul Clujean)

  Lucruri oribile se întâmplă peste tot. Una dintre cele mai recente tragedii a avut loc la Cluj unde o tânără de 30 de ani, asistentă medicală în Cluj, a fost ucisă în noaptea de duminică spre luni. Cel care i-a luat viața a fost însuși iubitul ei, locul ales de acesta pentru a-i pune capăt zilelor fetei fiind în plină stradă. Imediat după această crimă, bărbatul s-a făcut nevăzut.

  Așadar, o crimă oribilă a avut loc la Cluj, duminică noaptea, când un bărbat gelos şi-a înjunghiat iubita. Victima avea 30 de ani, era asistentă medicală la Cluj şi era originară din Suceava, la fel ca şi criminalul. Cei doi se stabiliseră însă la Cluj, în urmă cu mai mulţi ani.

  De altfel, tânăra tocmai se întorcea acasă, după ce îşi vizitase părinţii, în weekend, la Suceava. Doar că, ceea ce nu avea cum să ştie, era aşteptată într-o staţie de autobuz, în cartierul Gheorgheni, chiar de ucigaşul ei.

  „Crima a avut loc în noaptea de duminică spre luni, dar foarte multe informaţii nu există, în acest moment. Cazul a fost acum preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Cluj. După ce a înjunghiat-o pe femeie, bărbatul a dispărut, iar acum este căutat în oraş şi în împrejurimi de mai multe echipaje de poliţie.

  UPDATE

  Tânărul în vârstă de 25 de ani suspectat că și-a ucis iubita, în noaptea de duminică spre luni, în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști, însă în Suceava.

  Sursă adevărul.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.