Omul care a reînviat o parte din istorie a pierdut utima bătălie, cea cu coronavirusul… Arădeanul Andrei Udreanu și-a luat arma de război și a plecat spre alte tărâmuri

  Coronavirusului a mai câștigat o luptă, de această data împotriva celui care în ultimii ani a îmbrăcat hainele unui luptător și a reînviat istoria. Este vorba despre arădeanul Andrei Octavian Udreanu care avea doar 44 de ani: „Cu regret anunț plecarea dintre noi a colegului nostru Jurist și Mediator, Andrei Octavian, un om al Lui Hristos! Dumnezeu să îl odihnească! La revederesuflet minunat și plin de lumină divină!”, anunța Marina Ioana, președinte și mediator la Corpul Profesional al Mediatorilor București.

  Ieri, 12 noiembrie se anunța trecerea în neființă a omului care a adus istoria la viață, a celui care era un sprijin pentru oricine avea nevoie și a omului care până nu de mult era plin de viață. Din păcate, în momentul în care a ajuns în salonul special amenajat pentru cei infectați cu noul coronavirus a știut că lupta este grea, mai grea ca cele pe care le aducea la viață de obicei, că oamenii suferă și că această boală nu este o joacă, nu este vorba despre un rol, ci despre viața reală care îl ataca acum din toate părțile.

  Păziți-vă chiar exagerat oricând în protejarea voastră și a celor dragi fiindcă doar o viața aveți și, precum sănătatea, este neprețuită. Cuvintele sunt sărace și nu pot arăta trăirile, când vezi oameni adevărați, necunoscuți, care se luptă plângând pentru viața lor și pe care poate niciodată nu-i vei mai vedea dar totuși nu ți poți scoate din minte… Este ceea ce am văzut eu… Te confrunți cu moartea reală lânga tine, atunci vei înțelege totul altfel, Dumnezeu este atât de real când te rogi pentru tine și cei apropiați lânga un pat de spital!”, a fost parte din mesajul lui prin care Andrei a încercat să-și exprime trăirile imediat după ce a aflat de infecția cu Covid-19.

  Și până la urmă ce era mai rău s-a întâmplat… Andrei și-a dat ultima suflare, însă a făcut-o exact ca un erou istoric. A făcut-o cu mult curaj și prin tot ceea ce a realizat în decursul vieții a reușit să se facă de neuitat, va rămâne parte din sufletul celor care l-au întâlnit și mereu va fi reamintit în poveștile lor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.