OMS a dat o denumire oficială coronavirusului

  de Special Arad | 12 februarie 2020, 8:26 AM | Coronavirus | Internaţional | Recomandările editorilor | Sănătate

  0

  Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat marţi, 11 februarie, numele oficial dat noului coronavirus care a provocat o epidemie în oraşul Wuhan din China.
  CNN transmite că noul coronavirus va fi numit “COVID-19” (Corona Virus Desease – anul 2019). OMS a activat Echipa ONU pentru managementul crizei şi a organizat o reuniune de două zile la Geneva.
  Directorul general al OMS a declarat că un vaccin împotriva COVID-19 nu va fi finalizat în următoarele 18 luni.
  Potrivit datelor OMS, până acum la nivel mondial sunt înregistrate 43.101 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus şi 1.018 de decese.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.