Olimpicii Palatului Copiilor vor fi premiați

  de Special Arad | 6 noiembrie 2014, 1:07 PM | Știri Arad

  0

  Sâmbătă, 8 noiembrie, începând cu ora 14, pe Scena Talentelor de la Galleria Mall Arad va avea loc  premierea olimpicilor de la Palatul Copiilor Arad și de la cluburile copiilor din județ pentru anul școlar 2013-2014.

  În cadrul acțiunii cercurile sportive, de dans și artistice vor încânta auditoriul cu momente  de dans, muzică și gimnastică aerobică.

  În anul școlar precedent elevii Palatului Copiilor Arad au obținut 1056 de premii ( I- II- III) dintre care cele mai multe locuri I, peste 150, sunt obținute la competițiile internaționale. De asemenea Palatul Copiilor se poate mândri cu primul premiu european, din cei 60 de ani de activitate ai instituției, trofeul fiind obținut de Trupa “Azucar”, coordonată de prof. Ioana Lung.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.