marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „O singură culoare cunosc pe lume” | Doamna Elisabeth se îmbracă numai în verde de 20 de ani

  de - | 16 mai 2017, 9:36 AM | Stuff | Video

  0

  Toți avem o culoare preferată, dar nimeni nu a făcut o așa de mare pasiune pentru una dintre ele cum a făcut americanca Elizabeth Eaton Rosenthal.

  Femeia se îmbracă de 20 de ani în aceeași culoare: verde. Și nu s-a oprit doar aici, pentru că toate obiectele pe care le posedă au culoarea verde sau predominant verde, de la prosapele de baie, la tacâmuri, recipientele pentru gel de duș și șampon, rucsaci sau perdele.

  Până și ușa de la casa sa din New York este tot verde. Ea este cunoscută în cartierul în care locuiește drept „The Green Lady of Carroll Gardens” (Doamna Verde din Grădinile Carroll).

  „Nu mi-am impus eu acest lucru. Totul a venit natural, cândva foloseam toate culorile. Poate faptul că am locuit în regiunea Noua Scoție apoi m-am mutat la New York a făcut ca să-mi lipsească pajiștile și pădurile de acolo, adică verdele”, a spus femeia pentru New York Post.

  Sursa: stirinebune.gsp.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.