luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O fetiță de 12 ani a fost salvată de lei din mâinile răpitorilor

  de - | 30 octombrie 2017, 6:19 PM | Internaţional

  1

  Trei lei au salvat o fetiță etiopiană de 12 ani, pe care un grup de bărbați o răpiseră pentru a o forța să se căsătorească. Animalele s-au pus zid în fața ei și au protejat-o până la apariția poliției, scrie The Guardian, citând agenția de știri Associated Press.

  Fetița a fost ținută captivă timp de o săptămână într-o locație din sud-vestul Etiopiei. Minora a fost bătută în repetate rânduri. Într-o zi, când se afla afară și urma să fie din nou agresată fizic, apăruți de niciunde, leii s-au postat în fața ei.

  „Au stat de pază timp de o jumătate de zi, până când poliția a găsit-o. Apoi, leii au plecat și au lăsat-o ca un cadou”, a povestit sergentul Wondimu Wendaju din provincia Kefa.

  „Dacă leii nu ar fi apărut, ar fi putut fi mult mai rău. De multe ori, aceste fetițe sunt violate și bătute sever pentru a accepta căsătoria”¸ a adăugat sergentul.

  Associated Press îl citează și pe un expert în viața animalelor sălbatice, Stuart Williams, care a explicat că motivul pentru care leii s-au apropiat de fată și nu i-au făcut rău este faptul că ea plângea. Plânsul „este posibil să fi fost confundat cu sunetele de frică ale unui pui de leu”.

  Fata a fost găsită în stare de șoc și necesită tratament pentru tăieturile pe care le are pe corp, a mai precizat sergentul Wondimu Wendaju.

  Poliția a prins patru dintre răpitori, însă alți trei sunt în continuare liberi.

  Sursa: Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.