23 de deținuți au murit într-un incendiu! Închisoarea reține de regulă jurnaliști, bloggeri sau activiști

  de - | 6 septembrie 2016, 8:22 AM | Internaţional

  0

  Cel puţin 23 de oameni au murit după un incendiu la o închisoare din Etiopia unde ar fi ţinuţi manifestanţi antiguvernamentali, a anunţat Guvernul, citat de BBC News.

  Potrivit unui comunicat al Guvernului, 21 de oameni au murit sufocaţi după o busculadă, în timp ce alţi doi au fost ucişi în timp ce încercau să evadeze.

  Identitatea celor care şi-au pierdut viaţa nu a fost făcută publică.

  Martori au auzit focuri de armă din închisoarea Qilinto, aflată la marginea capitalei etiopiene, Addis Abeba, după izbucnirea unui incendiu.

  Imagini publicate de posturile de televiziune şi fotografii de pe reţelele de socializare arată coloane de fum ridicându-se din interiorul penitenciarului.

  sursa: news.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.