duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Etiopian depistat în apropierea P.T.F Nădlac II

  de - | 21 decembrie 2021, 11:06 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean din Etiopia care a încercat să treacă ilegal, pe jos, frontiera în Ungaria.

  În data de 21.12.2021, în jurul orei 02:20, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au observat în zona adiacentă terminalului de marfă de pe sensul de ieșire din țară, la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, o persoană care se deplasa pe jos. Deoarece aceasta nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost condusă la sediul punctului pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor s-a stabilit că este cetățean din Etiopia.

  În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.