ExclusivO cacofonie „pe val”: Ioțcu cumpără tot!

  Pe sistemul „vremm mmai mmult”, Nicu Ioțcu cumpără tot… Da tăt, bă, fratele meu – tăt ce prinde la mână!
  Are de unde… toată lumea știe – și are de unde în primul rând pentru că Legea nu se grăbește… Dar și când o ajunge… prăpăd o să fie.
  Cumpără autobuze aduse de un ungur din China cu de 4 ori valoarea lor… supraetajate ca la Londra cumpărai de banii ăia… și-ți rămâneau și de șoferi. Cumpără azi o balastieră cu o juma de milion și, peste 2 luni, o vinde cu un milion jumate, după ce a trecut-o prin 40 și ceva de vânzări anterioare de vindea mai ceva ca bursa… un contract pe zi… Cumpără psihiatrii (cred că are o presimțire sumbră… își marchează teritoriul), supraevaluându-le de le bate mama lu` proces verbal și, dându-și singur dedicații, le transformă în sedii ale sultanatului său. Îi face iatac la păpușă – iar iatacul se dovedește a fi ilegal d.p.d.v. al fundamentului juridic… de pușcărie numai ăla. Mai cumpără colțuri pe Vlaicu… dreaq știe de ce mai are nevoie Consiliul Județean de încă o clădire … cumpără colțul ăla… că are banu pă el, frate… Cumpără piste de pietoni gata îngropate în câmpie… 30 de kilometri odată cumpără din Podgorie… pe bani europeni cumpără drumuri gata îngropate. Aeroportul îl cumpără, cumpără biserici, cumpără pentru iubita lui numa` de firmă, cumpără consilieri, primari și notari, cumpără voturi și cumpără, nu în ultimul rând, ziariști. Și, după beția pe care implicit ți-o dă atâta putere, dă o grămadă de bani la lăutari.
  Special Arad va lua pe rând, începând de luni, 21 iulie, toate aceste subiecte și le va decoji, ca pe ceapă, filă cu filă. Câteva dintre ele chiar te pot face să plângi… dacă ești mai sensibil. Ele sunt cuprinse, desigur, în acte publice, și îndosariate, ca reprezentând spețe penale, de organele abilitate…
  Noi le vom decela pentru cititorii noștri pentru că, nu-i așa?, presa are datoria de a (se) informa.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Atata-i Falca seful nostru, Danule, cat ii si al tau, si al gardului de la Bidi, si al Podului Timisorii, si al comunitatii Emo. Fix atata.
    N-avem sefi. O repet de deja is susceptibil de autoplagiat. Avem doar sefi imaginari – cum au altii prieteni imaginari, pitici pe creier sau herpes.
    Ideal vorbind, tu esti seful nostru… Uite, pune mana la tampla si scrie-ne pe adresa oficiala: [email protected] – anonimule care esti. Da-ne de Falca, de Doru, de Flavius… da-ne de curve politice, calai si mercenari, da-ne de interlopi, de ticalosi nearestati, de curve histrionice da-ne. Da-ne despre tine. Da-ne poze si filme… si facem rost de bani si sa te platim ca pe unul bun.
    Si, daca esti si mai barbat, semneaza cu numele intreg si pune link cu profilul de facebook.
    N-avem sefi – dara iubirea de mosie e un zid! :))

    +7 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.