Testul ADN confirmă! Cel mai de temut criminal din Paris, căutat zeci de ani, și-a pus capăt zilelor

  de Special Arad | 2 October 2021, 11:11 AM | Internaţional

  0

  Testele ADN au confirmat că Francois Vérove, bărbatul care a mărturisit că este un criminal în serie căutat de poliția franceză timp de zeci de ani, este într-adevăr autorul crimelor care au șocat Parisul în anii 1980 și 1990. Bărbatul, cunoscut ca Le Grêlé (Ciupitul), s-a sinucis după ce polițiștii l-au chemat la un interogatoriu, relatează BBC.

  Crimele și violurile sale au șocat Parisul între 1986 și 1994, dar până acum nu au fost rezolvate. Printre crimele șocante care i-au fost atribuite s-a numărat asasinarea lui Cécile Bloch, în vârstă de 11 ani. A fost dată dispărută după ce nu a ajuns la școală, în 1986.

  Nu vom ști niciodată toate crimele comise de Le Grêlé”, a spus Didier Saban, un avocat care reprezintă familiile victimelor.

  ADN-ul lui Vérove a apărut în cazul a patru crime și șase violuri, dar Saban a spus că există, fără îndoială, mai multe crime, iar moartea sa a lăsat multe familii fără răspunsuri.

  Citește mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.