Noile tehnici de asfaltare „made in Arad” duc competența la puterea a 11-a

  de Raluca Medeleanu | 21 noiembrie 2017, 6:05 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Că e plin Aradul de gropi și petice, e lucru deja arhicunoscut. Dar mai are rost să spunem că și atunci când se apucă ai noștri Dorei de treabă, o fac într-un mod mai mult decât… „genial”?!

  Când se apucă Doreii să asfalteze străzi prin Arad, o fac așa cum zicea cineva în filmul Spinal Tap, nu la puterea a 10-a, ci direct la puterea a 11-a! De ce? Păi simplu, fiindcă pot!

  Ia uitați aici asfaltare de o frumusețe sălbatică, pe strada Caragiale, în imaginea trimisă de un cititor Special Arad, care, de la sine înțeles, e mai mult decât „încântat” de rezultat. Privind imaginea, o singură întrebare ne trece totuși prin cap: Păi, dacă se înfundă canalul, ce-i de făcut? Și tot noi, de-ndată, ne răspundem singuri, luminându-ne rapid chipurile: „Păi, spargem drumul, ce naiba!?”

  23804423_1728103630556322_23602046_n

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.