No, și dacă spunem că asistăm la un concurs aranjat la Consiliul Județean Arad, greșim? Andrei Ando va ajunge șeful Direcției Comunicare!

  de Andrei Fuliaș | 10 octombrie 2016, 12:45 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  3

  Special Arad anunța în 1 septembrie că noua conducere a Consiliului Județean Arad a inventat un mamut departamental cu dedicație pentru Andrei Ando, directorul pe atunci al West TV. Iată că, la puțin peste o lună de la acel anunț, Consiliul Județean scoate într-adevăr la concurs postul de director executiv al Direcției Comunicare și Strategii – adică exact mamutul departamental despre care aduceam aminte.

  Citește și: Mamut departamental inventat pentru Andrei Ando la Consiliul Județean Arad. Acesta se va ocupa de imaginea CJ, dar și a PNL

  Nu știm dacă este o coincidență sau nu (mai degrabă nu) faptul că cerințele pentru înscrierea la concursul pentru ocuparea acestui post sunt un fel de oglindă a CV-ului lui Andrei Ando. Andrei Ando este, totodată, pentru cei care nu știau deja acest lucru, omul care se ocupă din umbră și în paralel de imaginea Consiliului Județean Arad, respectiv a PNL Arad. Dacă în ceea ce privește implicarea lui Ando în comunicarea PNL Arad acest lucru se întâmplă mai degrabă „off the records” – cu toții evitând să afirme public acest fapt, dar noi știm că așa este – în ceea ce privește Consiliul Județean și faptul că Andrei Ando coordonează tot ceea ce mișcă în materie de comunicare în această instituție este pe cale să se oficializeze. De menționat ar fi și faptul că tot Andrei Ando a fost cel care s-a ocupat și de comunicarea lui Iustin Cionca, președintele CJA, în perioada campaniei electorale pentru alegerile din acest an, dar și în perioada în care Cionca se bătea pentru fotoliul de primar al orașului Pecica.

  Cum spuneam, postul de director executiv al Direcției Comunicare și Strategii este creat pentru Andrei Ando, după chipul și asemănarea sa.

  Iată cerințele pentru înscrierea la concurs:

  Condiţiile specifice pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv, gradul II – ID POST 453831 la Direcţia Comunicare şi Strategii, sunt:

  – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă – ştiinţe ale comunicării;

  – studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;

  – vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani.”

  Iată CV-ul lui Andrei Ando:

  cv-ando-page-001 cv-ando-page-002

  Citește și: EXCLUSIV – Grup infracțional organizat, „combinație” a unui angajat, greșeală sau ce? Compania de Transport Public împreună cu ziarul „Aradul” au ascuns o licitație publică pentru spații!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu nu pot sa inteleg cum un om cu atatea bube si atatea probleme si un om care a incurcat atata lume sa fie promovat ba mai mult sa ii se infinteze un post pentru el in cea mai importanta institutie din oras impreuna cu prefectura …. Aceste doua insitutii stim ca sunt cele mai importante din oras , si acest om a reusit sa ii se infinteze un post pentru el in una din aceste institutii si anume Consiliu Judetean ……raman stupefiat

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.