Nicu Alifantis vine la Festivalul de la Bulci!

  de Special Arad | 27 April 2022, 2:11 PM | Cultură

  0

  Organizatorii îndrăgitului festival de muzică folk de la Bulci anunță că la ediția de anul acesta și-a confirmat prezența un nume emblematic pentru folk-ul românesc: Nicu Alifantis.

  „Aducerea lui Nicu Alifantis a fost posibilă grație implicării lui Silviu Turc, de la Laura Flowers, care este unul dintre organizatorii evenimentului.
  Nicu Alifantis se adaugă deja anunțatului trio format din Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici care va susține un program special dedicat celui care a fost Florian Pittiș”,
  transmit organizatorii.

  Festivalul de la Bulci se va desfășura în data de 5 și 6 august 2022, pe pajiștea de lângă Castelul Mocioni.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.