duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Co-organizatorii festivalului de la Bulci renunță la finanțarea CJA, în favoarea Spitalului Județean

  de Special Arad | 9 aprilie 2020, 2:46 PM | Coronavirus | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Un gest de bun simț și un gest umanitar de care chiar e nevoie în aceste vremuri grele. Co-organizatorii privați ai festivalului de la Bulci îi solicită președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, ca toate fondurile prevăzute de Centrul Cultural Județean Arad pentru ediția din acest an să fie dirijate spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, pentru a fi folosite în contextul luptei cu noul coronavirus.

  „Credem că este în interes public imediat un asemenea gest și, de asemenea, în spiritul care guvernează acest festival. De aceea îi solicităm președintelui Consiliului Județean ca toate fondurile publice prevăzute pentru ediția din 2020 să fie redirecționate spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat jurnalistul Orlando Toader, reprezentantul societăților private care contribuie de peste un deceniu la organizarea festivalului de la Bulci.

  Co-organizatorii nu intenționează să anuleze neapărat evenimentul din această vară. Dacă situația o va permite, festivalul va fi organizat cu resurse limitate, exclusiv din fornduri private, a subliniat Orlando Toader.

  Printre agenții privați care contribuie an de an la reușita festivalului se regăsesc SC Selin’s SRL, SC Filip SRL, SC Laura Flowers SRL, Bergenbier, Taverna Pecicană, SC Elecon Plus SRL, SC Eastern Technology SRL, Von Meister, Port Arthur, SC Touchart SRL, NewsAr Press și Port Arthur.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.