vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Nici nu i-au deschis bine ușile, că au și murdărit Judecătoria Ineu!…

  de Alin Olteanu | 23 iunie 2014, 11:06 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  Aveau ocazia să cheme toată presa, să spună că au inaugurat o clădire în care speră să nu mai existe judecători corupți, să inițieze discuții sincere și obiective cu privire la justiție, chiar la locul „faptei”… și așa mai departe. Iar ei…

  „Silvia Nădăban – președintele Tribunalului Arad, Lidia Barac – președintele Curții de Apel Timișoara și Otto Szep- vicepreședintele Tribunalului Arad s-au întâlnit la Ineu cu liderii PNL și PDL, Călin Abrudan și Nicolae Ioțcu, plus alți consilieri locali, cu prilejul inaugurării noului sediu al judecătoriei din localitate” – cum sună știrea asta?! Foarte prost sună, într-o țară care luptă… de-și arestează liderii… pentru depolitizarea Justiției!

  Nu putem crede decât că întâlnirea a fost una secretă pentru o parte a presei, cum ar fi cazul nostru – dar mai știm și alții!-  și, de aceea, forțând puțin nota, am putea spune că subiectele discutate la inauguare au fost mai mult politice, deci încadrabile la „Inutile” pe portalul nostru – drept pentru care nu despre  supărare noastră vorbim!

  Cu siguranță, o să fim sunați și o să ni se spună că nu Tribunalul Arad a făcut invitațiile, că această opțiune a fost exclusiv a administrației publice din Ineu, cea care a investit bani necesari pentru realizarea noului sediu (motiv pentru care e de felicitat) și că… de parcă ar conta!

  Ei bine, domnilor conducători ai actului de justiție arădean, conducerea Tribunalului Arad… clădirea nouă, chiar dacă e făcută din banii tuturor, vă aparține în exclusivitate. Nu le aparține nici lui Nicolae Ioțcu, nici lui Călin Abrudan, că doar nu au făcut clădirea pe banii lor! Însă, modul în care ați organizat sărbătoarea de săptămâna trecută, nu ne place. Lasă loc la multe interpretări negative… și nu ne referim la calitatea lucrărilor de construcții neapărat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.