„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXI: „Eu trec, dar căruciorul îl iau pe sus?”

  de Mihai Todoca | 25 august 2018, 4:05 PM | Undeva

  0

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate. Este și cazul întâmplării la care facem referire în acest articol.

  Strada Ioan Moldovan, unde este Restaurantul Cocoșul de Aur, la orele în care se servește meniul zilei, mai tot timpul devine parcare pentru cei care doresc să ia masa acolo. În unele cazuri mașinile lasă un spațiu cât de cât pentru trecători. Nu a fost așa și în cazul de față unde trecătorului i-a fost alocat o distanță de nici jumătate de metru pentr a trece (legislația în vigoare permite parcarea mașinilor pe trotuar dacă se lasă un spațiu de 1 metru pentru accesul pietonilor). Astfel, arădeanul care a ieșit la plimbare cu bebelușul a trebuit să treacă pe șosea, deoarece deși era suficient loc ca acea mașină să fie parcată paralel cu trotuarul… șoferul nu s-a sinchisit să o facă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.