marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul II: Bizonul vs. arădenii – Video

  de Tomck@t | 30 aprilie 2018, 3:16 PM | Strada

  2

  Una scurtă, de luni… dar care dovedește că primul episod al campaniei „Nesimțirea nu este un handicap!”, inițiată de Special Arad, a avut un real impact. Din păcate, nu în educarea „bizonilor”.

  În articolul de săptămâna trecută am precizat că prin această campanie ne-am propus responsabilizarea șoferilor care au obiceiul de a parca pe locurile destinate persoanelor cu handicap, deși nu suferă de niciun handicap. Astfel, în cadrul acestei campanii vom publica în continuare materiale foto-video surprinse de către noi sau chiar de către cititorii noștri, prin care sperăm că, măcar de rușine, dacă nu din bun simț, acei șoferi care nu-i respectă pe colegii lor ce suferă de un handicap să fie mai responsabili.

  De asemenea, am precizat atunci că ne vom apleca și asupra altor aspecte similare din trafic, cum ar fi „eternii” bizoni.

  Iată, deci, un exemplu de „AȘA NU!” pentru șoferi și, în același timp, un „AȘA DA!” pentru cetățenii responsabili:

  Șoferul unui Renault a parcat în această dimineață exact pe trotuarul de pe Bd. Revoluției la instersecția cu strada Cloșca. Nu pentru mult timp însă… și asta pentru că mai mulți arădeni l-au certat de îndată, iar alții au început să-l și filmeze. Intimidat, șoferul a mutat apoi mașina… doi metri mai la stânga, însă tot pe trecerea de pietoni.

  Prin urmare, nu ne rămâne decât să spunem BRAVO pentru atitudinea civică de care au dat dovadă arădenii de la fața locului!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.