„Negocierile nu au intrat în etapa de fond!” Grupul de investitori așteaptă pretențiile lui Meszar (COMUNICAT)

  de Lucian Dănilă | 8 July 2022, 8:40 PM | Sport | Topic special

  0

  Conducerea clubului UTA trage de timp în ceea ce privește negocierile cu grupul de investitori care intenționează să preia clubul, grup format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada. Așa cum a arătat prin comunicările din ultima perioadă, clubul este condus pe… persoană fizică, Alexandru Meszar fiind cel care își asumă comunicat după comunicat.

  Deși grupul de investitori a fost pus în situația de a emite o nouă scrisoare de intenție, de data aceasta către Casa de Avocatură mandatată de club (n.r. fără a fi solicitată și părerea celor din SCU, adică al patrulea membru din comitetul director), discuțiile pe fond încă nu au fost demarate.

  Cei din conducerea clubului, în speță Alexandru Meszar, Florian Voinea și Alexandra Lucaci, sunt mai preocupați de acordurile de confidențialitate decât de negocierile propriu-zise.

  Pentru a lămuri care este stadiul negocieirlor din acest moment, grupul de investitori a remis un comunicat prin care aduce precizări, dar face cunoscută și Scrisoarea de intenție trimisă către Casa de Avocatură.

  COMUNICAT DE PRESA

  Pentru o corectă informare a suporterilor interesați de stadiul actual al negocierilor pentru UTA și pentru că transparența face parte din valorile noastre importante, vă aducem la cunoștință următoarele:

  1. În cursul zilei de 4 iulie 2022 am transmis o a doua scrisoare de intenție prin care am reafirmat angajamentul și viziunea noastră față de clubul UTA. Această scrisoare de intenție o aveți atașată.
  1. Negocierile dintre noi, cei care dorim să ne implicam în viața echipei UTA și actualii asociați nu au intrat încă în etapa de fond, în care așteptăm să aflăm concret cerințele lor. Deși am așteptat mai bine de o săptămână mandatarea avocaților după întâlnirea de la Primărie, am răspuns prompt solicitărilor venite din partea a trei dintre actualii asociați – Meszar Alexandru, Voinea Florian și Lucaci Alexandra, pentru că un al patrulea – SCU, prin președintele Dan Proca, nu a fost inclus în această discuție.
  2. Procesul de negociere presupune și încheierea unui Acord de confidențialitate, cerut de casa de avocatură Lanevschi&Lanevschi, prin care se protejează caracterul confidențial al informațiilor legate de tranzacție. Acest acord nu a fost încheiat, astfel încât discuțiile de fond nu sunt începute.
  3. Dorim să vă asigurăm în continuare de buna-credință, transparența, onestitatea și dorința de a deschide clubul către comunitatea arădeana și de a clădi UTA-NextGen, un club pentru generațiile următoare. Ne reafirmăm disponibilitatea vis-a-vis de implicarea în viața clubului și așteptăm de la cei trei asociați – persoane fizice aceeași celeritate și bună-credință în desfășurarea acestor discuții. Menționăm că așteptăm cu interes să vedem care sunt pretențiile celor trei persoane fizice pentru a-și înceta mandatul în conducerea UTA.

  Pentru noi doar UTA contează!

  Arad,

  8.07.2022

   Simion Apreutese

  Catalin Juncan

  Rudolf Vizental

  Marius Grada

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.