vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  NAȚIONAL: Dimploma „über alles bules” se acordă lui Victor Ponta-„președinte”…

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:19 PM | Pamflet

  1

  …evident! În traducere liberă și independentă, expresia preluată din titlul de prima pagină a Academiei Cațavencu înseamnă „înainte de orice, s-a ales praful”… ceea ce ni se pare demn de „Dimplomatizat”… Nu mai insistăm – că știe toată lumea subiectul…
  Să repetăm, doar, pentru istoria anului 2014:
  – Cine über alles bules?
  – Ponta über alles bules!

  14-NATIONAL

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nici împărat roșu, nici vampir (nu mai are nimic de supt înafară de…”treburi”) nici vioara-ntâi, nici a doua; podiumul de premier(e) se clatină serios iar roșul comunist și-a pierdut popularitatera vulgului care preferă emanciparea culorii marsala. O dilemă de început de an: ce să (mai) facă ponta cu tinerețea lui, cu doctoratul la care deja a renunțat, cu partidul său decolora(n)t și de decolorați, cu sondajele scăzute NU din cauza gerului, cu mafioții pe care i-a pus după gratii ca să-i iasă banii și socotelile, chiar cu a sa spelbă daciana – căreia până la urmă ar trebui să-i închine osanale că-i aduce un BAN european în casă, lună de lună !? Nu mai are substanță prezența sa în fruntea guvernului, gerul năprasnic al votului din 16 noiembrie l-a uscat până la spulberare. E un prea mic pentru o țară atât de mare. Psd-ul lui s-a înnegrit de găunoșenie iar caverna nu mai poate fi oprită. A fost prea mult roșu în țara asta. Acum intră în modă MARSALA. E altceva și nu explic din ce se compune puternicul rubin(iu).
   LA MULȚI ANI, SPECIAL(I)!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.