NASA vă invită la un selfie global de 3,2 gigapixeli

  de Special Arad | 28 mai 2014, 1:20 AM | Internaţional

  0

  Cel mai recent proiect al celor de la NASA, care implică colaborarea internauţilor din diverse colţuri ale lumii, poartă numele Global Selfie. Nimic nu se compară cu spiritul comunităţii, cu atitudinea de care dau dovadă un număr foarte mare de oameni, din diverse colţuri ale lumii, care nu s-au întâlnit niciodată, dar care sunt uniţi printr-un singur scop. Acest fenomen este foarte evident în cel mai recent proiect al americanilor de la NASA, un selfie global. Imaginea de mai sus, care suprinde cele două părţi ale globului pământesc, poate fi văzută în toată splendoarea sa pe site-ul Gigapan.com.

  Versiunea pe care o găsiţi aici are 3,2 gigapixeli şi este impresionantă. Deşi am mai văzut imagini de înaltă rezoluţie cu planeta noastră, aceasă iese în evidenţă prin prisma faptului că include feţele multora dintre voi. Fiind rezultatul unui proiect intitulat ,,Where are you on Earth Right Now?” (Unde vă aflaţi acum pe pământ?), cele 36.422 de selfie-uri puse împreună cu această ocazie formează de fapt imaginea globului pământesc. Dacă veţi da zoom pe imaginea originală veţi înţelege mai bine despre ce este vorba.

  Tot atunci, veţi vedea oameni din toate colţurile lumii, cu nişte carduri similare în braţe, în care răspund la întrebarea pusă de NASA, într-un selfie global. #GlobalSelfie este proiect ce a fost iniţiat de Ziua Globală a Pământului – 22 aprilie. 

  Sursa: playtech.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.