Moro, ne-ai părăsit și tu… Groaznică veste, dar cu cafeaua aia cum rămâne, om bun? (Foto)

  Teodor Morodan… Un nume care probabil nu spune prea multe unora dintre voi, dar pentru cei care l-au cunoscut, „Moro” a fost un om extraordinar. Era din Pâncota, dar foarte prezent pe la Arad. Ne cunoșteam de vreo trei ani, deci nu foarte mulți, dar fiecare întâlnire cu el era o bucurie. Avea mereu glumele la el, avea mereu zâmbetul atașat pe față și era deosebit de respectuos. Uneori parcă te obosea cu respectul pe care ți-l arăta cu atâta sinceritate. Din „domnul” nu te scotea…

  M-am întristat foarte tare când am auzit că „Moro” s-a stins din viață în această dimineață. Tot speram să fie doar o coincidență de nume, dar când mi-a fost arătată fotografia, tristețea m-a învăluit brusc. Iubea viața, iubea oamenii și iubea necondiționat echipa de fotbal UTA. Nu lipsea la niciun meci de „acasă”, fie că era la Șiria, fie că era la Arad. Ne-am și făcut un obicei de a-i face poze la aproape fiecare meci. Astăzi m-am simțit prost că nu i-am trimis ultima poză pe care i-am făcut-o la un meci cu Energeticianul.

  Foto: Ultima fotografie pe care i-am făcut-o lui „Moro” la un meci UTA-Energeticianul

  Și tot astăzi mi-am dat seama că nu acordăm destulă atenție oamenilor dragi de lângă noi. Obișnuiam în urmă cu doi-trei ani să ne bem cafeaua la ora 9 dimineața la alimentara de pe strada Nelu Aristide Dragomir, fosta Peneș Curcanul, cea cu BCR-ul. Pe acea stradă lucra, la West Protguard. La alimentară, în picioare, cafeaua aceea cu un leu. Era ieftină cafeaua, dar cu „Moro” lângă tine era plină de savoare, era cafea cu glume, cu bancuri, cu râs, mult râs.

  „Domnul Luci, când adunăm iar trupa să mergem la o cafea la alimentară?”, m-a întrebat în urmă cu câteva săptămâni. „Mergem, Moro, te sun eu într-o dimineață și mergem”, i-am răspuns eu. Și nu l-am mai sunat…

  Trist, „Moro”, trist că ai plecat așa. Inima, cea în care eram toți cei dragi ție, a cedat în această dimineață, la 58 de ani. Să ai somn lin printre îngeri…

  Dar cu cafeaua aia cum rămâne, „Moro”?

  Familia ta, prietenii tăi, dar și familia UTA, cu toții suntem mai săraci fără tine, om bun.

  PS:  Cornel Faur și foștii săi colegi de la West Protguard sunt profund îndurerați de această mare pierdere și transmit condoleanțe familiei.

  Foto: Teodor Morodan alături de marele Flavius Domide

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dumnezeu să îl ierte ! Un om deosebit cu un caracter ce rar îl mai întâlnesti. Un om care a murit luptând și muncind din greu pentru West Protguard . Faur ai pierdut cel mai bun pion ! Ajuta familia cel putin un an de zile cu salariu si suporta toate cheltuielile pentru tine Delia și Carlitos dă o duceti bine șia dat viata . Fi recunoscător sprijină familia !!!

   +5 voturi
   +1
   -1
  2. Dumnezeu să îl ierte ! Un om deosebit cu un caracter ce rar îl mai întâlnesti. Un om care a murit luptând și muncind din greu pentru West Protguard . Faur ai pierdut cel mai bun pion ! Ajuta familia cel putin un an de zile cu salariu si suporta toate cheltuielile pentru tine Delia și Carlitos să o duceti bine șia dat viata . Fi recunoscător sprijină familia !!!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.