marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Monitorul de jocuri ASUS ROG Swift OLED, cu afișaj de 240 Hz, a fost lansat

  de Special Arad | 10 ianuarie 2023, 10:42 AM | IT

  0

  (foto: ASUS)

  Consumer Electronics Show 2023 (CES 2023) din aceste zile de la Las Vegas, adună crème de la crème din domeniul tehnologic mondial. A început oficial joi, 5 ianuarie, la Las Vegas, SUA. Este unul dintre cele mai importante târguri comerciale în care companiile de tehnologie își prezintă cele mai recente produse. În general, companiile încep să-și prezinte produsele cu câteva zile înainte de deschiderea oficială a evenimentului. La fel s-a întâmplat cu monitorul de jocuri ASUS ROG Swift OLED lansat de compania ASUS.

  ASUS a prezentat monitorul ROG Swift OLED PG27AQDM cu luminozitate de până la 1.000 de niți și un afișaj 2,5K. Anunțul a fost făcut cu o zi înainte de deschiderea CES 2023. ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM este un monitor cu o diagonală de 27 de inch (68,58 centimetri) cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz, potrivit GizmoChina.

  Noul monitor de gaming ASUS se numără printre o serie de produse premium care vor fi prezentate în timpul CES 2023. ASUS se așteaptă ca produsul să atragă o gamă largă de jucători cu caracteristicile sale impresionante. Are o rezoluție nativă de 2.560 x 1.440 pixeli (2,5K/1440p) și un timp de răspuns de 0,03 ms. Alte caracteristici sunt acoperirea gamei de culori DCI-P3 de 99% și spațiul de culoare sRGB de 135%. Monitorul de jocuri are, de asemenea, calibrarea din fabrică a abaterii culorilor Delta E<2.

  ASUS ROG Swift OLED are o acoperire cu micro-textură anti-orbire, care este excelentă în timpul jocurilor. Un radiator personalizat și un sistem de ventilare performant oferă capacități suficiente de răcire pentru monitorul de jocuri. În plus, ASUS spune că un algoritm de optimizare a tensiunii ajută la furnizarea de luminanță constantă pe ecran. ROG Swift OLED PG27AQDM va veni și cu un DisplayWidget Center actualizat pentru funcționalitate îmbunătățită.

  ASUS nu a fost singura companie de renume care a prezentat noi monitoare la CES 2023 Las Vegas. Compania Samsung a prezentat și ea două monitoare incredibile. Samsung Odyssey Neo G9 cu un afișaj curbat super ultra-larg de 57 inch (144,78 centimetri) cu o rezoluție de 7.680 × 2.160 și monitorul Samsung Odyssey OLED G9 cu un ecran curbat dual quad-HD 1800R de 49 de inch (124,46 centimetri).

  Revenind la monitorul ASUS, mai lipsesc câteva detalii despre noul monitor de gaming ASUS ROG Swift OLED. Data lansării la vânzare și informațiile despre preț ar putea apărea în perioada următoare. Există însă speculații că monitorul va fi disponibil doar mai târziu în acest an. Printre produsele ASUS Republic of Gamers (ROG) care urmează să fie prezentate în timpul CES 2023 se numără o tastatură mecanică premium cu un design compact.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.