sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Care este cel mai bun laptop Asus?

  de - | 26 februarie 2021, 5:28 PM | Advertorial | IT

  0

  Cele mai bune laptopuri Asus pe care le puteți cumpăra acum sunt „ascunse” printre portofoliul uriaș de laptopuri Asus. Acesta este motivul pentru care am analizat gama masivă de dispozitive Asus, astfel încât să știți ce alegeri aveți la dispoziție. În acest articol, vă vom spune care sunt considerate a fi cele mai bune laptopuri Asus.

  Asus s-a menținut puternic în fruntea celor mai bune branduri de laptopuri și nu este greu de văzut de ce. Inovațiile impresionante ale producătorului, mai ales laptopurile cu ecran dublu și notebook-urile la prețuri accesibile îi mențin în fruntea industriei.

  Acesta este motivul pentru care o listă cu cele mai bune laptop-uri Asus este destul de dificil de creat. Nu pentru că nu suntem suficient de selectivi, ci faptului că sunt pur și simplu prea multe laptopuri Asus care au obținut recenzii de 4 și 5 stele, deci merită un loc pe această listă.

  Asus este cunoscut pentru inovații de ultimă generație; este o companie care nu vrea să se piardă într-o mare de laptopuri. Asus dorește să iasă în evidență și să ofere performanțe puternice într-un laptop, rezolvând în același timp provocarea de a menține laptopul ușor și portabil.

  Care sunt diferențele dintre seria de produse Asus?

  Fie că sunteți în căutarea unui laptop pentru a naviga pe internet și a trimite e-mailuri, fie pentru a juca cele mai noi jocuri pe setări avansate, Asus are notebook-ul potrivit pentru fiecare utilizator. Aceste laptopuri sunt împărțite în diferite serii de produse, deci este mai ușor să îl alegeți pe cel care este potrivit nevoilor dvs. De la Asus VivoBook și ZenBook la seria TUF și Republic Of Gamers, puteți citi mai jos despre diferențele dintre serii.

  Asus ZenBook

  Cu carcasa sa robustă și greutatea redusă, Asus ZenBook este un laptop foarte potrivit pentru a-l avea cu dvs. toată ziua. Puneți-l în geantă și nu veți simți că purtați cărămizi în jur. Dacă ați lovit accidental ceva cu ZenBook-ul dvs., nu se va rupe imediat. Există modele Asus Zenbook care variază de la 13 inci la 15 inci. ZenBook este considerat un model standard iar ZenBook S și Zenbook Pro sunt dispozitive de lux cu componente puternice. Preferați un 2-în-1, adică un laptop și o tabletă? ZenBook Flip se va potrivi nevoilor dumneavoastră.

  Asus ROG și TUF

  ROG este o abreviere, care înseamnă Republic Of Gamers. TUF înseamnă The Ultimate Force. Cu un laptop Asus ROG sau TUF, sunteți gata să vă jucați jocurile preferate. Modelele TUF sunt potrivite pentru majoritatea jocurilor, atâta timp cât nu sunt prea solicitante grafic și nu puneți întotdeauna setările pe cel mai avansat mod. Dacă vreți să faceți asta, optați pentru un model ROG, cu plăci video GeForce GTX 1060 de la NVIDIA. Astfel, vă puteți juca toate jocurile pe cele mai înalte setări.

  Asus VivoBook

  VivoBook este numele unui grup mare de laptopuri Asus. De la un laptop de 11 inch pe care îl puteți aduce la școală pentru a lua notițe, la o stație pentru a edita videoclipuri; există un Asus VivoBook potrivit pentru fiecare utilizator. În plus, există VivoBook Flip, un 2-în-1 care combină avantajele unei tablete și a unui laptop. Pentru utilizatorul exigent, VivoBook Pro și VivoBook S sunt, de asemenea, opțiuni bune. Aceste laptopuri au o placă video dedicată, astfel încât să puteți juca jocuri mai ușoare cu ea.

  Asus StudioBook

  Seria ASUS StudioBook este o iterație puternică care dă viață ideilor. Dispune de GPU NVIDIA® Quadro și are un afișaj NanoEdge cu rama subțire pentru imagini captivante. Combinația sa de grafică de vârf și portabilitate îl face perfect pentru profesioniștii creativi.

  Care este cel mai bun laptop Asus?

  Cel mai bun laptop Asus este Asus ExpertBook B9450. Acesta este un laptop care vă va uimi prin durata sa incredibilă de viață a bateriei, ce depășește multe din laptopuri, ca timp de funcționare a bateriei. Poate rezista până la 16 ore și 42 de minute.

  Cu excepția cazului în care intenționați să utilizați laptopul doar pe birou, durata de viață a bateriei contează. Chiar și în interiorul casei sau al biroului, o baterie bună vă permite să lucrați pe canapea sau la masa de conferință, fără a fi înlănțuit de cea mai apropiată priză. Pentru cea mai bună portabilitate, vă recomandăm să obțineți un laptop care rezistă între 8 și 10 ore.

  Un alt laptop Asus care a primit laude este incredibilul Asus ROG Zephyrus G14 cu o durată de viață a bateriei de peste 11 ore. Deoarece laptopurile de jocuri sunt în mod obișnuit mașini care consumă energie, analizatorii de laptopuri, nu se așteaptă la o durată mare de funcționare a bateriei pentru laptopurile de jocuri. Dar G14 a stabilit un nou standard pentru laptopurile de jocuri și a dovedit că consumatorii nu mai trebuie să se mulțumească cu durate de rulare inferioare, pentru a se bucura de jocuri captivante pe PC. În ceea ce privește jocurile, Asus ROG Strix Scar III este un alt laptop de jocuri impresionant de la Asus.

  Nu în ultimul rând, Asus Chromebook Flip C434 nu este doar unul dintre cele mai bune laptop-uri Asus, ci este și unul dintre cele mai bune Chromebookuri disponibile pe piață.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.