sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ASUS ROG Phone 3, lansat cu Snapdragon 865+ și ecran cu rată de actualizare de 144Hz

  de Special Arad | 25 iulie 2020, 1:00 PM | IT

  0

  (foto: gizmochina.com)

  ASUS ROG este, fără îndoială, un lider de piață în ceea ce privește jocurile de telefonie mobilă. Compania ASUS a ridicat acest standard și mai sus odată cu lansarea smartphone-ului ASUS ROG Phone 3, în cadrul unui eveniment organizat online. Mai mulți specialiști din domeniu au și atribuit noului smartphone coroana: King of Gaming Smartphones.

  Smartphone-ul destinat în special jocurilor, ASUS ROG Phone 3 prezintă mai multe tehnologii avansate și îmbunătățiri față de predecesorii săi. Cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865+ la bord, ecran cu rata de actualizare de 144Hz și multe altele, telefonul este adaptat pentru a obține cea mai bună experiență de joc. Noul procesor Qualcomm Snapdragon 865+ se află și pe smartphone-ul pliabil recent lansat Samsung Galaxy Z Flip 5G.

  ASUS ROG Phone 3 are un ecran Super AMOLED de 6,59 inch cu un raport de aspect de 19,5: 9. Ecranul are o rezoluție Full HD+ de 1080 x 2340 pixeli, precum și o rată de actualizare de până la 144 Hz. Este cea mai mare rată de actualizare a ecranului întâlnită până acum pe un smartphone. Ecranul nu va fi singurul punct forte al telefonului: pe partea din spate, va exista un logo ROG luminat cu LED care se va aprinde în timpul jocurilor, conform GizmoChina.

  Așa cum am menționat mai sus, noul smartphone ROG 3 are procesorul Snapdragon 865+. Procesorul oferă o creștere de 10% a vitezei GPU (procesorul grafic) și CPU (unitate de procesare centrală). De asemenea, oferă suport 5G smartphone-ului cu un modem extern 5G Snapdragon X52 care acceptă tot spectrul 5G, inclusiv mmWave. Procesorul este asociat cu până la 16GB RAM, precum și stocare flash de 512GB UFS 3.1. Există, de asemenea, variante de 12GB RAM și 8GB RAM, ale telefonului ASUS ROG Phone 3. Smartphone-ul are o baterie de 6.000mAh sub capotă, pentru a rezista la sesiuni intense de jocuri. Bateria are încărcare rapidă de 30W. ASUS spune că bateria are o durată de viață de 120 de ore.

  Pentru fotografii, ASUS ROG 3 are trei camere la spate, incluzând o cameră principală Sony de 64MP, cu deschidere f/1,8. Lângă aceasta există o cameră ultra-wide de 13MP și o cameră macro de 5MP. Pentru selfie-uri, afișajul găzduiește o cameră de 24MP. Telefonul are 4 antene WiFi şi 4 microfoane pentru a asigura un streaming excelent. ASUS ROG Phone 3 rulează sistemul de operare Android 10 și interfața ROG UI din cutie.

  ASUS a anunțat, de asemenea, o serie dintre accesoriile sale cool pentru jocuri, inclusiv gamepad-ul Kunai 3, Aeroactive Cooler 3, Twinview Dock 3 sau Gaming Clip.

  Smartphone-ul pentru jocuri poate ajunge și în România din septembrie la un preț de ~4.000 lei (versiunea cu 12GB RAM şi 128GB stocare) şi aproximativ 5.000 de lei (versiunea cu 16GB RAM şi 512GB stocare).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.