sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Misterul trecerilor de pietoni de la Biserica Roșie, rezolvat! Un „Dorel” este autorul

  de Andreea Daniela B. | 1 martie 2021, 5:53 PM | Știri Arad | Strada

  2

  (foto: Captură foto transmisiune live/Călin Bibarț )

  Trecerile de pietoni de pe o stradă pietonală din Arad au lăsat oamenii cu câteva semne de întrebare, mai ales că mașinile oricum nu aveau ce să caute acolo.

  Pentru că trecerile de pietoni apărute peste noapte au fost un adevărat mister pentru toată lumea, logica lor fiind una aproape imposibil de găsit, rondul din această seară al primarului Călin Bibarț a fost dedicat acestora.

  „Dacă au făcut-o din proprie inițiativă așa vor rămâne”

  Primarul Călin Bibarț spune că trecerea de pietoni nu s-a făcut la cererea Primăriei, tocmai de aceea nici nu va plăti lucrarea, dar e de părere că „până la urmă nu arată foarte rău”, drept pentru care că așa va și rămâne.

  „Am venit la cele două treceri de pietoni de la Biserica Roșie pentru că am văzut că a fost un pic de vâlvă din cauza inutilității lor, având în vedere că strada este închisă și destinată exclusiv pietonilor. Am încercat să dezleg enigma. A fost inițiativa celor care au contract cu noi pentru marcajele din oraș, fără să primească vreo comandă de la Primărie. Acestea au fost făcute în ideea de a împiedica mașinile să parcheze până la zona de pavaj. Evident că în opinia mea era mult mai simplu daca mutau ghivecele cu flori. Până la urmă ele nu arată foarte rău, dacă au făcut-o din proprie inițiativă așa vor rămâne. Noi nu le vom da în comandă și nici nu le vom plăti. (…) Așa că am mai găsit încă un Dorel în orașul nostru, căruia îi mulțumesc pentru efortul pe care l-a făcut și acela de a marca două treceri de pietoni fără a exista circulație”, a spus primarul în rondul său de seară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bine ca la intersectia strazii ABRUD cu Prieteniei unde ar fi imperios necesara o marcare,dearece acum se circula in draci pe aici de cand sa deschis pasajul pe sub calea ferata nu se face nimic.Ganditiva ca sa-u descis scolile si toti copii din zona 300 vin la scoala Gimnaziala pe Mioritei.POate ca mai citeste cineva responsabil ca de sesizari nici vorba sa fie bagate in seama

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.