duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update „Cascadă” guvernamentală în această săptămână, la Arad. Dacă se respectă programul, ministrul Mediului și cel al Dezvoltării, ne calcă „pragul”

  de Alin Olteanu | 18 iulie 2023, 10:45 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Cum spuneam, dacă se respectă programul făcut săptămâna trecută, Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea vor „ateriza” (bănuim că înțelegeți ghilimelele…) în cursul acestei săptămâni în municipiul Arad.

  Mai precis, ministrul Mediului ar urma să viziteze Aradul miercuri, atunci când e programată și o vizită în zona Brazii, acolo unde viitura a provocat mari prejudicii în întreaga localitate, iar cel al Dezvoltării  joi, probabil pentru inaugurarea Spitalului de la Căpâlnaș.

  Vizitele nu sunt confirmate oficial încă, așa încât, în măsura în care vom primi confirmări, o să aducem modificări acestei știri.

  UPDATE – ministrul Mediului nu mai vine

  În această seară, surse guvernamentale au anunțat autoritățile din Arad că ministrul Mediului și-a anulat vizita în Arad și că în locul său va veni o altă persoană.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.