Michael Schumacher are parte de noi probleme

  de Special Arad | 21 aprilie 2014, 12:57 PM | Internaţional

  0

  În timp ce familia și fanii așteaptă cu înfrigurare vești mai bune de la spitalul din Grenoble, Michael Schumacher are noi probleme. De această dată în justiție. Acesta a fost reclamat pentru un acccident auto pe care l-ar fi comis pe 17 noiembrie anul trecut, în Spania, scrie ediția italiană a Eurosport

  Potrivit procesului verbal al poliției, fostul campion mondial ar fi lovit un motociclist, după ce nu ar fi acordat prioritate într-un sens giratoriu prost luminat din apropierea localității Borjumos. Motociclistul a suferit o fractură la o încheietură și avocații ar fi declanșant în aceste zile acțiunile civile și penale contra lui Schumacher.

  Sursa: realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.