luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un mare campion a ajuns să cântărească doar 45 de kilograme! Nu vorbește și nu e conștient

  de Special Arad | 24 septembrie 2015, 8:53 PM | Sport

  1

  În luna mai a acestui an familia lui Michael Schumacher anunța că marele campion F1 începe să se recupereze. Ultimele informații despre marele campion nu sunt foarte fericite.

  Potrivit ziariștilor de la Daily Express, în prezent starea lui Schumacher este departe de a fi considerată bună. „Schumi” a ajuns să cântăreasca doar 45 de kilograme, față de cele 70 de kilograme recomandate de medici, iar sursa citată notează că acesta nu a reușit înca să vorbească și nici nu este sută la sută conștient de mediul înconjurator.

  Starea sa evoluează „foarte lent” și „nu există posibilitatea unui miracol la orizont”, notează ziariștii englezi.

  Schumacher, care se află în Elveția într-o locuință a familiei sale, are parte de un tratament de 5 stele, o parte din locuință fiind transformată în clinică. Un număr de 15 specialiști lucrează zi și noapte ca să-l ajute să se recupereze.

  SURSA: sport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.