vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Președintele FIA, Jean Todt, după ce l-a vizitat pe Michael Schumacher: „Sper ca lumea să-l poată vedea din nou”

  de Special Arad | 19 iulie 2020, 2:47 PM | Sport

  0

  Preşedintele FIA, Jean Todt, l-a vizitat, săptămâna trecută, pe Michael Schumacher şi a oferit o scurtă declaraţie despre starea de sănătatea a septuplului campion mondial de Formula 1, aflat în convalescenţă de peste şase ani şi jumătate.

  „L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă. Sper ca lumea să-l poată vedea din nou. Pentru asta lucrează împreună el şi familia lui”, a declarat Todt, potrivit dailymail.co.uk. Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat cinci din cele şapte titluri mondiale din carieră, este un apropiat al germanului, scrie news.ro.

  Numai familia şi câţiva prieteni de încredere au acces în casa lui Michael Schumacher de pe malul lacului Geneva.

  La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

  Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. După ce a ieşit din comă, el a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland. De atunci, au fost furnizate puţine informaţii despre starea de sănătate a fostului pilot.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.