joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Medieval Trail Race”, competiție sportivă de alergare montană la Cetatea Şiria. Ultima zi de înscriere online: 4 iunie!

  de Special Arad | 2 iunie 2023, 7:22 PM | Sport | Topic special

  0

  În data de 10.06.2023, Asociația Turistică „În Amonte” din Arad (A.T.I.A.) organizează competiția sportivă de alergare montană „Medieval Trail Race” la Cetatea Şiria, al doilea eveniment al proiectului A.T.I.A. Trail Trilogy – (A.T.T.), alături de Șiria Vertical Loop 2h și Șiria Winter Trail.

  Competiția se adresează atât amatorilor, cât și profesioniștilor, scopul evenimentului fiind promovarea alergării montane în județul Arad, utilizând poteci turistice din Munții Zărandului și în localitățile Șoimoș și Șiria.

  Competiția este compusă din cinci curse:
  •  Cursa copiilor (necompetitivă) / 2 km.
  •  Cross 8 km / cu 290 m diferență de nivel.
  •  Semimaraton 20 km / cu 930 m diferență de nivel.
  •  Maraton 44 km / cu 2100 m diferență de nivel.
  •  Ultramaraton 61 km / cu 2500 m diferență de nivel.

  Curse MTR 1

  4 iunie este ultima zi în care doritorii se mai pot înscrie online la una din cele patru curse competitive: cros 8 km, semimaraton 20 km, maraton 44 km și ultramaraton 61 km.

  Se vor putea face înscrieri la fața locului doar pentru cursele de cros (8 km) și semimaraton (20 km), în limita locurilor disponibile și fără a fi garantat kitul de participare.

  La cursele de maraton și ultra nu se vor face înscrieri la fața locului.

  Cei care aduc încă doi prieteni să alerge la Medieval Trail Race (la aceeași cursă sau fiecare la curse diferite) beneficiază de o înscriere gratuită (33% reducere vs prețul normal la înscrierea individuală). Detalii aici: https://bit.ly/MTR23.

  Informații și înscrieri: https://bit.ly/3INPUOQ.

  PREMII

  premii MTR

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.