duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Măsuri inedite pentru a determina populația să respecte restricțiile, la Paris și Jakarta

  de Special Arad | 13 mai 2020, 8:07 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  În țările afectate de pandemie, autoritățile sunt nevoite să ia tot felul de măsuri pentru a determina populația să respecte măsurile stabilite pentru a reduce riscul de răspândire a bolii.

  Mulți locuitori ai Parisului, izolați în apartamente fără balcoane, terase sau grădini pentru aproape două luni, au ieșit pe malul Senei să sărbătorească relaxarea măsurilor împotriva COVID 19.

  Fotografiile cu petrecăreți fără măști de protecție adunați pe malurile fluviului au circulat pe internet. La fel și filmările cu polițiștii care încercau să-i împrăștie. Ca urmare, municipalitatea a interzis consumul de alcool pe malul Senei, la doar o zi după ce a intrat într-o etapă de relaxare.

  În cealaltă parte a lumii, în Jakarta, capitala Indoneziei, cine nu păstrează distanța sociă este pus să spele toaletele publice îmbrăcat cu niște veste marcate special.

  Pedeapsa face parte dintr-o listă de sancţiuni ce vizează să prevină infectările în rândul locuitorii capitalei.

  De exemplu, ieşirea pe stradă fără a purta mască se amendează cu 250.000 de rupii (15,50 euro).

  sursa: EuropaFM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.